sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mintunvihreää


Mintunvihreä kynsilakka puuttui. Mielessä oli ollut jo pitkään Essien Mint Candy Apple, ja pitelinkin samaista pulloa käsissäni, mutta vertailu meni sillä kertaa Rimmelin hyväksi hintaeron, hyvien edellisten kokemuksien ja värisävyn perusteella. Mint Candy Apple on hieman hennompi sävy. Näin jälkikäteen ajateltuna olisi saattanut olla kuitenkin kivempi niin, mutta näillä nyt mennään.

Rimmelin 500, Peppermint siis tänään kynsillä. Pastellit ovat pukeutumisessa tämän kevään hitti, ja mintunvihreää aionkin myös itselleni hankkia. Lakka sen sijaan ei ollut helpoimmasta päästä levittää: en vakuuttunut Rimmelin leveästä harjasta, jolla on vaikea tehdä tarkkoja rajoja. Lisäksi lakkaa joutui laittamaan kolme paksua kerrosta, ennen kuin sai tasaista pintaa. Yleisesti ottaen pidän kahta kerrosta yhtenä laatukriteerinä. Nyt paksusta lakkakerroksesta ja rauhattomasta lakkausajankohdasta tuloksena on muutamia ruttuja.

Sävy on ulkona mukavuusalueeltani ( = nudet, punaiset, lilat), ja vaatii vähän totuttelua. Tykkään väristä kyllä, mutta että kynsillä...


Rimmel 500, Peppermint. Have been wanting a mint green polish for a while. Now that it's here, am not quite sure about the colour on my nails (do like otherwise though, but as a polish is out of my comfort zone of nudes, reds and lilacs). Not the greatest to apply, took three coats and the maxibrush is a bit awkward.

2 kommenttia:

  1. Onko tua mintun vihreetä? Eikös se oo vähä eri väristä..?

    VastaaPoista
  2. Minä sanoisin mintunvihreäksi kyllä :)

    VastaaPoista