torstai 22. maaliskuuta 2012

Mustaa (ei rokkimeininki)



Mustaa. Oli aika, jolloin omistin vain yhden kynsilakan, ja se oli Mavalan musta lakka, jota käytettiin vain rokkihenkisissä illanvietoissa. Sen jälkeen mustasta tuli salonkikelpoinen, ja jossain vaiheessa aika lailla hylkäsin sen kynsiltä. Diorin kevätlook 2011 (Kate Moss pinkillä huulipunalla, paksuilla eyelinereilla ja mustalla kynsilakalla) palautti mustan kuitenkin henkisen reserviini, ja nyt vuosi myöhemmin lakka päätyi kynsille asti. Pidin kyseisestä lookista muutenkin kovasti: eyeliner oli aika lähellä omaa rajaustyyliäni, ja pinkki huulipuna kolahti myös kovaa pari vuotta sitten.


Lakka on Dependin 039, yksi Dependin hyvistä cremelakoista. Peittää helposti kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. Mitä tästä muuta voi sanoa? Musta on musta. Pitkästä aikaa, tykkään. Varsinkin klassisempaan pukeutumiseen yhdistettynä siinä on sopivaa kontrastia.



At one point I only owned one polish, a black Maval, that I wore only for evenings that rocked. Later the colour was abandoned from my nails, until Dior spring 2011 with Kate Moss sporting black eyeliner, pink lips and black nails. I liked the look a lot, since it resembled my own make-up preferences. Still it tok a year for the black polish to make its way on my nails again. This is Depend 039, two coats and good quality. It will look good combined with a classical look, bringing an edge to it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti